Η  “Τσιβόλας Φώτης και  Σια Ε.Ε.” παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει κάθε ανάγκη ενός μελετητικού ή κατασκευαστικού έργου.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΟΙΚΙΑΣ Η ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 80Μ2 ΜΕ 13.000€

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

tsivolas

Κουζίνα:Αντικατάσταση της παλιάς κουζίνας με νέα, συνολικού μήκους 8 τρεχόντων μέτρων. Τα ντουλάπια θα είναι από μπεζ μελαμίνη, ενώ τα πορτάκια ανάγλυφα (MDF).

Μπάνιο:Αντικατάσταση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής. Περιλαμβάνεται ακρυλική μπανιέρα, μπαταρίες Ideal Standard, αξεσουάρ και έπιπλο με καθρέφτη.

Εσωτερικές πόρτες (έως 4 τμχ):Αντικατάσταση με πόρτες μελαμινικής επἐνδυσης σε απομίμηση ξύλου.

Πόρτα ασφαλείας:Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας με επένδυση επίπεδου καπλαμά.

Ντουλάπες:Τοποθέτηση δύο ντουλαπών επιφανείας 5μ2 η κάθε μία, με πόρτες ανάγλυφες και τρία εσωτερικά συρτάρια.

Δάπεδα:Τοποθέτηση δαπέδου τύπου Laminate σε όλους τουσ εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματος.

Χρωματισμοί:Βάψιμο με πλαστικά χρώματα σε όλους του εσωτερικούς τοίχους του διαμερίσματος.

 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

pist_en_apodosis

Από την 09/01/2011 για όλες τις μεταβιβάσεις ακινήτων από 50μ2 και πάνω , απαιτείται ενεργειακό πιστοποιητικό απόδοσης.

Από την 01/06/2011 απαιτείται και για τις ενοικιάσεις ακινήτων από 50μ2 και πάνω.

Το πιστοποιητικό συντάσσεται από εξειδικευμένο επιθεωρητή μηχανικό και κατατάσει το ακίνητο στην κατηγορία που ανήκει σύμφωνα με τις ενεργειακές απώλειες που έχει. Πόση ενέργεια απαιτείται για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης.

Προτείνει δε στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, ποιές μετατροπές μπορεί να κάνει στην ιδιοκτησία του για να ανεβεί κατηγορία. Πόσο κοστίζουν οι αλλαγές που θα επιλέξει να κάνει.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

energy-efficient-home

Ο τομέας των κτιρίων και των μεταφορών αποτελούν τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας στη χώρα. Τα κτίρια στη Ελλάδα ευθύνονται περίπου για το 36% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης ενώ, κατά την περίοδο 2000-2005, αύξησαν την ενεργειακή τους κατανάλωση κατά περίπου 24%, μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην Ευρώπη.

Ενας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα ελληνικά κτίρια είναι ιδιαιτέρως ενεργοβόρα είναι η παλαιότητά τους και η μη εσωμάτωση σύγχρονης τεχνολογίας σε αυτά, λόγω έλλειψης σχετικής νομοθεσίας τα τελευταία 30 χρόνια.

Τα περισσότερα από αυτά τα κτίρια οικοδομήθηκων πριν το 1980 και αντιμετωπίζουν θέματα όπως:

1. Μερική ή παντελή έλλειψη θερμομόνωσης.

2. Παλαιάς τεχνολογίας κουφώματα (πλαίσια /μονοί υαλοπίνακες).

3. Ελλειπή ηλιοπροστασία των νοτίων και δυτικών όψεών τους.

4. Μη επαρκή αξιοποίηση του υψηλού ηλιακού δυναμικού της χώρας.

5. Ανεπαρκή συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης/κλιματισμού με αποτέλεσμα τη χαμηλή απόδοση.

Σημαντική παράμετρος, επίσης, που καθορίζει την ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου είναι η συμπεριφορά των ενοίκων. Η ελλειπής ενημέρωση των χρηστών-κατοίκων σε θέματα ορθολογικής χρήσης και διαχείρησης της ενέργειας, οδηγεί συχνά σε σπατάλες συμπεριφορές όπως η εγκατάσταση μεμονωμένων κλιματιστικών σύστημάτων χωρίς μελέτη, η χρήση συσκευών χαμηλής απόδοσης, η μη συντήρηση του συστήματος θέρμανσης, κ.α.

Στην κατεύθυνση αυτή, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.) ολοκληρώνοντας το θεσμικό πλαίσιο για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, προχωράει, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σε μία δέσμη οικονομικών κινήτρων προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων, προχωράει, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαικής Ενωσης, σε μία δέσμη οικονομικών κινήτρων προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του οικιακού τομέα, μέχω του Προγράμματος “Εξοικονόμησης κατ’ Οίκον”.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

img_7633

Βασική δραστηριότητα και ειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι ιδιωτικές κατασκευές. Το ιστορικό μας έχει μεγάλη γκάμα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και την περιφέρειά της.

Αναλαμβάνουμε να σας υλοποιήσουμε το όνειρό σας και να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας, σε ότι αφορά την κατοικία σας και την επαγγελματική σας στέγη. Αφού σχεδιάσουμε την ιδανική λύση που μας δείχνουν οι ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε να εκδώσουμε την οικοδομική άδεια για το ακίνητό σας όπου και να βρίσκεται, να εκδώσουμε όποιο πιστοποιητικό χρειάζεται και να συναλλαγούμε εμείς με το δημόσιο σε οποιοδήποτε τομέα είναι απαραίτητος και απαιτητός για τη νόμιμη εκτέλεση του έργου.

Σε επόμενη φάση θα συντάξουμε αναλυτικό προϋπολογισμό και χρονικό προγραμματισμό και βάσει όλων των στοιχείων θα συνταχθεί η γενική συγγραφή υποχρεώσεων και που βάσει αυτού θα κατασκευαστεί το εν λόγω έργο, και που θα σας παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι.