Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

img_6430

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από το Φώτη Τσιβόλα, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη λιτότητα των υλικών και την αρμονική συνύπαρξη των κατασκευών με το περιβάλλον, στοιχεία που κληρονόμησε από την ηπειρώτικη αρχιτεκτονική, απ’ όπου και η καταγωγή του. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η εταιρεία στελεχώθηκε από νέους συνεργάτες με την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση αλλά και όρεξη για δουλειά, αποκτώντας γρήγορα τη σημερινή καλή της φήμη.

Τα σύγχρονα, ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα κτίρια που φέρουν την υπογραφή της εταιρείας, φανερώνουν τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και το μεράκι των ανθρώπων της, τηρώντας με συνέπεια τη γενικότερη φιλοσοφία της.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

img_6412Κινητήρια δύναμη για τη σημερινή θέση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, αποτελούν οι άνθρωποί της. Πολύτιμοι συνεργάτες, προσεκτικά επιλεγμένοι, συνθέτουν μια ισχυρή ομάδα που παρακολουθεί κάθε έργο από την ανάληψη έως το τελικό στάδιο παράδοσής του, με συγκεκριμένους ρόλους και αρμοδιότητες.

Το σημερινό σχήμα της εταιρείας αποτελούν οι:

Φώτης Τσιβόλας: Διευθύνων Σύμβουλος

Λήδα Αναστασιάδη: Αρχιτέκτων Μηχανικός

Κώστας Τσιβόλας: Πολιτικός Μηχανικός

Βάσω Ρακοπούλου: Οικονομική Διεύθυνση

Νάνσυ Δόικου: Τεχνολόγος και γραμματειακή υποστήριξη

Παράλληλα, εξωτερικοί συνεργάτες (Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Τοπογράφοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί κ.ά.), με σταθερή και πολυετή συνεργασία, πλαισιώνουν τον πυρήνα της εταιρείας προσδίδοντας πληρότητα και σφαιρική εποπτεία σε κάθε φάση των έργων.